Haber

Kuzey Marmara Otoyolu’nda kimyasal panik

BAŞAKŞEHİR Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe Kavşağı’nda yol kenarına bırakılan yaklaşık 30 çuvaldaki kimyasal element paniğe neden oldu. Duman çıkaran ve koku yayan kimyasal madde, özel kıyafetli görevlilerin incelemesinin ardından toprakla kapatıldıktan sonra iş makineleri ile alandan temizlenecek. Kimyasal maddenin kaldığı bölge havadan görüntülendi.

Başakşehir Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe Kavşağı’nda içinde kimyasal elementler bulunan 30 çuval yol kenarına bırakıldı. Duman çıkaran ve koku yapan kimyasal maddeleri görenler polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kimyasal maddenin kaldığı alanda ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, AFAD ekipleri de özel korumalı giysilerle kimyasal elementten numune aldı. Yapılan ilk belirlemeye göre çuvallardaki elementin demir cüruf olarak bilinen element olduğu anlaşıldı. Kimyasal elementin üzeri toprakla örtüldükten sonra itfaiye gruplarının soğutma çalışmalarının ardından temizlenerek iş makineleri ile alandan uzaklaştırılacak. Kimyasal maddenin kaldığı bölge havadan da görüntülendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Altındağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu