Ekonomi

IAS’nin Güney Koreli iş ortağından İstanbul’a ziyaret

Industrial Application Software (IAS), Güney Koreli iş ortağı DFocus’un yöneticilerini İstanbul’da ağırladı.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran teknoloji firması IAS, canias4.0 Teknolojileri markası çatısı altında sunduğu ERP, IoT, Bulut, Big Veri üzere pek çok eseri, yazılım ve donanım tahlilleri, danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile dünyanın dört bir yanında hizmet veriyor.

Ürünlerini 16 lisanda 50’den fazla ülkeye sunan firma, her geçen gün operasyonlarının hacmini genişletiyor. Almanya, Türkiye, Hindistan, Güney Kore, Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve İsviçre’de bulunan merkez ofislerinin yanı sıra farklı küresel iş ortakları ile çeşitli ülkelerde hizmet veren IAS, kıymetli projelere imza atıyor.

IAS, 2017’de Güney Koreli Dfocus iş ortağı ile iş birliğini duyurmuş, ülke pazarına da giriş yapmıştı. 2 firma, birlikte çalışmaya başladıkları günden beri önemli operasyonlar gerçekleştirdi. 2 firmanın başarılı çalışmaları ışığında Güney Koreli iş ortakları IAS’yi İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti.

Bu ziyaret ile birlikte DFocus yetkilileri IAS Türkiye ekipleri ile yüz yüze tanıştı. IAS Business Academy’de eğitimlere katıldı ve gelecek planları ile ilgili kıymetli toplantılar gerçekleştirdi.

Güney Kore’de canias4.0 Teknolojileri önemli projelere imza atıyor

Nisan 2001’de kurulan danışmanlık firması Dfocus Co, Ltd, müşterilerine bilgilere dayalı operasyon ve stratejilerde optimal kararlar alma etabında dayanak oluyor. Firmaların endüstriyel rekabette avantaj sağlamalarına takviye olan Dfocus, canias4.0 teknolojilerinin Güney Kore’de önemli bir ihtiyaca yanıt verebileceğini söylüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dfocus Üst Yöneticisi (CEO) Eundoo Sun, Güney Kore’de, ERP konusunda pazara hakim belirli firmalar olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Ancak dikkatli incelediğinizde bu firmaların sunduğu tahlillerin her ölçekten ve kesimden şirketin gereksinimlerine tam olarak yanıt veremediğini görebilirdiniz. Alternatif olabilecek, piyasaya yeni bakış açısı sunabilecek bir tahlil arıyorduk ve bu süreçte IAS ile tanıştık. caniasERP’nin Güney Koreli firmalar için kusursuz bir tahlil olduğunu gördük. canias4.0 teknolojileri ile ERP sistemi kurgulamanın ne kadar pratik hale getirilebileceğini gördüğümüzde çok etkilendik. Kurumsal kaynak planlama tahlili caniasERP, son derece kolay biçimde uygulanabiliyor.

Yazılımın standardında sunduğu tahliller pek çok firmanın muhtaçlığına tahlil sunuyor. Ayrıyeten kendi yazılım lisanı TROIA ve esnek yapısı sayesinde caniasERP, firmaların gereksinimlerine nazaran kolay kolay özelleştirilebiliyor. Fiyat/performans açısından düşünüldüğünde her ölçekten firma için değerli bir alternatif olacağını düşündük. Güney Kore’de caniasERP gibi iyi bir ERP sistemine ihtiyaç duyan çok fazla firma var. Bu nedenle IAS’nin iş paydaşlığı ve canias4.0 teknolojileri ile burada kıymetli muvaffakiyetler elde edebiliriz.”

“canias4.0 IoT tahlilinizi Güney Kore’de tanıtacağız”

IAS ile Güney Kore’de değerli projeler gerçekleştirdiklerine vurgulayan Sun, “IAS ile birlikte çalışarak Hyundai Motor Group (HMG) ile kıymetli çalışmalar gerçekleştirdik. HMG’nin bir OEM şirketi olan Gwangju Global Motors(GGM) ile HMG’nin yan kuruluşları olan Hyundai Motor, Haevichi Hotel & Resorts ve Hyundai Steel Industry’nin Hidrojen yakıt hücresi bölümünde caniasERP’yi canlı kullanıma aldık.

Ayıca KIA’nın yedek parça üreticisi Daejin Corporation’da da caniasERP kullanılıyor. Güney Kore’deki çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeyi planlıyoruz. canias4.0 teknolojilerinin ERP çözümünün yanı sıra IoT ürününden de çok etkilendik. canias4.0 IoT teknolojisini daha iyi tanımak ve Güney Kore’deki firmalara da tanıtmak istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Türkiye’de Yoğun Program

Sun, IAS Türkiye ofisine ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini aktararak, Hem IAS Türkiye’deki grupla tanışmak hem de caniasERP 903 versiyonu ve canias4.0 teknolojileri eğitimlerini IAS Business Academy ofisinde almak istedik. Ayrıyeten ziyaretimiz sırasında IAS’nin Türkiye’deki bir müşterisini (Onka) ziyaret etme fırsatımız da oldu. Böylelikle canias4.0 IoT Çözümü’nü alanda inceledik.

Kaldığımız müddet boyunca ağır bir program takip ettik ve çok hoş vakit geçirdik. IAS İdare Şurası Lideri Yaşar Hakan Karabiber beğenilen bir akşam yemeğinde bizlere eşlik etti. IAS Yöneticileri de her daim bizimleydi ve dayanak oldular. Bu ziyaret sırasında IAS Türkiye takımına misafirperverlikleri ve takviyeleri için çok teşekkür ederiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Altındağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu