Haber

Esenyurt’ta Tekel Bayisinde Silahlı Kavga Soruşturmasında Tutuklama

Esenyurt’ta Tekel bayisinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Murat Ö tutuklandı.

Güzelyurt Mahallesi’nde 28 Temmuz’da meydana gelen olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından ilk olarak yakalanan zanlı Murat Ö, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Büyükçekmece Adliyesi’ne getirilen Murat Ö, çıkarıldığı hakim tarafından tutuklandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan S.Ö, T.Ö. ve aralarında A.Ö.’nün de bulunduğu 8 zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Etkinlik

28 Temmuz’da Esenyurt’ta tekel bayiine giden grup üyelerinden biri, bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24) ile Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen’e (21) ateş etti. kimin yanındaydı.

Şüpheliler olayın ardından kaçarken, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetti.

Olayın ardından zanlılar Murat Ö, S.Ö, T.Ö. ve bu kişilerin kaçmasına yardım ettikleri iddia edilen AO ve 5 zanlı gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Altındağ Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu